top of page
ONS TEAM WORDT VERSTERKT...
Huisarts - Dr. Eline Vingerhoets

Vanaf dinsdag 21/05/2024 zal dr. Eline Vingerhoets starten als nieuwe huisarts binnen ons team.

Van harte welkom, Eline!

Hap Dorpshart-13.jpg
HAIO - Dr. Tom Decordier

Vanaf maandag 02/10/2023 zal dr. Tom Decordier starten als nieuwe huisarts-in-opleiding.

Dr. Sien Van Herck start als zelfstandig arts in een groepspraktijk te Mechelen.

Tom is afkomstig uit Bornem. Hij studeerde af aan de KU Leuven in 2023 als basisarts en zal het eerste jaar van zijn opleiding tot huisarts in onze groepspraktijk volbrengen. Hij doet voltijds zelfstandig consultaties en huisbezoeken. Hij overlegt hierbij regelmatig met de collega’s van de praktijk.

 

Sinds het begin van zijn opleiding werd voor Tom duidelijk dat zijn interesse binnen verschillende domeinen van de geneeskunde lag. Tijdens de stages werd het oprecht en persoonlijk patiëntencontact doorslaggevend voor zijn keuze om huisarts-in-opleiding te worden. Het komende jaar zal Tom zich, samen met de collega’s, inzetten om U kwaliteitsvolle en volwaardige zorg te bieden.

Van harte welkom, Tom!

Hap Dorpshart-5.jpg
SECRETARIAAT - LIEVE VERMEULEN

Vanaf 1 februari 2022 komt Lieve Vermeulen de administratieve taken van Martine mee opvangen.

Lieve is afkomstig uit Mariekerke.

Wat begon als vervanging bij vakantie van Martine, groeide het takenpakket uit tot een volwaardige collega. Het verhaal van Lieve is er een over werken met mensen, over communiceren, over organiseren, over enthousiasme, over passie.

Zij zal iedere dag van 13 tot 17 uur de patiënten te woord staan.

Van harte welkom, Lieve!

KLINISCH PSYCHOLOGE - ENYA DEWACHTER

Enya Dewachter is afkomstig uit Ruisbroek en studeerde af als Klinisch Psycholoog aan de KU Leuven. In de praktijk biedt Enya ondersteuning en begeleiding in de vorm van gesprekstherapie voor jongeren en volwassenen die worstelen met bepaalde vragen of gebeurtenissen op verscheidene domeinen. Verder is Enya werkzaam in het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Antwerpen waar ze geïnterneerden begeleidt en ondersteunt in hun behandel- en resocialisatietraject.

Soms worden mensen in het leven serieus op de proef gesteld. We worden uitgedaagd om ons aan te passen aan bepaalde veranderingen, aan verlies, ziekte, tegenslagen, trauma enz. Dit kan ervoor zorgen dat je even de energie of zin in het leven kwijt bent. Soms wordt het ons te veel en krijg je het gevoel dat je er alleen of met je omgeving niet meer uit geraakt. In dat geval kan er samen met jou bekeken worden wat er moeilijk loopt en waar je graag aan wilt werken. Zo komen we samen tot begeleiding en zorg op maat, met als doel stap voor stap het evenwicht terug te vinden.

Tarief:

Consult (50 min): 65 euro

Dit bedrag dient aan het einde van elk gesprek betaald te worden, ofwel cash, ofwel meteen via de Bancontact app op je smartphone (via het scannen van een QR-code). Er is geen Bancontact- apparaat aanwezig.

De meeste mutualiteiten voorzien tegemoetkomingen onder de vorm van gedeeltelijke terugbetaling. Het aantal sessies, het bedrag en de voorwaarden voor terugbetaling verschillen per mutualiteit. Deze informatie kan je terugvinden op de website van de mutualiteit.

 

Contact en/of afspraken via:

Tel: +32 (0) 4 67 04 59 35

E-mail: enya.dewachter@hotmail.com

Meer informatie vind je op: https://www.vind-een-psycholoog.be/psycholoog/enya-dewachter-puurs.html

 

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op onze afspraak, gelieve Enya dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Afspraken die niet tijdig geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Van harte welkom, Enya!

SECRETARIAAT - MARTINE ANDRIES

Vanaf 13 januari 2020 zal Martine Andries werkzaam zijn in onze praktijk als secretaresse. Elke werkdag tussen 08 en 12u is zij graag uw eerste aanspreekpunt. 

Martine Andries is afkomstig uit Bornem. 
Heel haar loopbaan door had ze al een  grote voorliefde voor administratie en medische zorg. Ze is dan ook erg gemotiveerd om te starten en zo haar steentje bij te dragen in de praktijk.
 

Van harte welkom, Martine!

DIËTISTE - ELISA ZOETE

Vanaf 13 januari 2020 zal Elisa Zoete als diëtiste in onze praktijk starten.

Elisa Zoete is afkomstig uit Sint-Amands. Voeding, beweging en gezondheid hebben haar altijd geboeid en reeds op jonge leeftijd voelde ze aan dat ze hier meer mee zou doen in haar professionele leven. Een ‘dieet’ is soms moeilijk vol te houden waardoor het zeer belangrijk is om daarentegen persoonlijk advies op maat te krijgen, rekening houdend met jouw voorkeuren. Even belangrijk is stap per stap werken zodat dit vol te houden is op lange termijn.

Het doel is streven naar een gezond en volwaardig eetpatroon met voldoende beweging zodat je jezelf energiek en gezond voelt.

Ze behaalde haar diploma ‘Voeding en Dieetkunde” aan de hogeschool te Leuven. Dit diploma laat haar ook toe om professionele workshops te geven omtrent voeding en gezondheid. 

Je kan ook bij haar langskomen voor “Sportvoedingsadvies op maat en Sportdiëtiek”. Een extra opleiding die ze heeft gevolgd aan de Erasmus Hogeschool te Brussel.

In het Universitair ziekenhuis van Brussel, te Jette, is ze enkele jaren werkzaam geweest als diëtiste op de afdeling oncologie en in het kinderziekenhuis. Bij dit laatste is ze vooral gespecialiseerd in gastro-intestinale problemen, overgewicht, obesitas en eetstoornissen (anorexia nervosa, boulimia nervosa,..). 

Waarmee kan ze jou helpen?
- Gezonde voeding
- Overgewicht en obesitas
- Ondergewicht
- Anorexia Nervosa / Boulimia Nervosa
- Sportvoeding
- Hart- en vaatziekten
- Slokdarm-, maag- en darmaandoeningen
- Diabetes type 2 en zwangerschapsdiabetes
- Allergieën en voedselintoleranties
- Kinderen en adolescenten
- Vegetarisme en veganisme

Door twee maanden in Afrika gewoond te hebben en 1 maand in Thailand, heeft ze eveneens een goed inzicht in voeding en voedingsgewoonten uit verschillende culturen. Consultaties en workshops kunnen gebeuren in het Nederlands, Frans en Engels.

Tarieven
1ste consult (50-60 min): 60 euro
2de consult (20-30 min): 30 euro

Tegemoetkomingen zijn eventueel voorzien afhankelijk van bij welke mutualiteit je bent aangesloten. Deze informatie kan je terugvinden op de website van de mutualiteit. Elisa is een erkende diëtiste door het RIZIV en is ook lid van de Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten (VBVD).

Contact en/of afspraken via

Tel: +32 (0) 472 34 06 32
E-mail: dietiste@elisazoete.be
www.elisazoete.be

Gelieve Elisa minstens 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak niet kunt nakomen, dit om andere mensen verder te kunnen helpen. Alle niet-tijdige annulaties worden altijd in rekening gebracht.

Van harte welkom, Elisa!

Hap Dorpshart-10.jpg
Hap Dorpshart-9.jpg
Hap Dorpshart-11.jpg
Hap Dorpshart-12.jpg
bottom of page