ONS TEAM WORDT VERSTERKT...
HAIO - Dr. Sien Van Herck

Vanaf vrijdag 01/04/2022 zal dr. Sien Van Herck starten als nieuwe huisarts-in-opleiding.

Dr. Karoline Zhang zal haar opleiding verder zetten in Mechelen.

Sien is afkomstig uit Kampenhout. Zij studeerde af aan de KULeuven in 2020 als basisarts en zal haar vervolgopleiding tot huisarts verderzetten in onze groepspraktijk. Zij doet voltijds zelfstandig consultaties en huisbezoeken en zal regelmatig overleg houden met de collega’s van de praktijk.

 

Sien vond haar interesse in ‘de mens’ en het sociale reeds in haar jonge jaren en was snel zeker van een zorgberoep. Gedurende haar verdere opleiding geneeskunde werd haar interesse in ‘de mens in al zijn aspecten’ groter en was huisartsgeneeskunde dus de logische keuze. De komende periode zal Sien zich, samen met de collega’s, inzetten om U kwaliteitsvolle en volwaardige zorg te bieden.

8K4A2862.jpg
SECRETARIAAT - LIEVE VERMEULEN

Vanaf 1 februari 2022 komt Lieve Vermeulen de administratieve taken van Martine mee opvangen.

Lieve is afkomstig uit Mariekerke.

Wat begon als vervanging bij vakantie van Martine, groeide het takenpakket uit tot een volwaardige collega. Het verhaal van Lieve is er een over werken met mensen, over communiceren, over organiseren, over enthousiasme, over passie.

Zij zal iedere dag van 13 tot 17 uur de patiënten te woord staan.

Van harte welkom, Lieve!

8K4A2859.jpg
LOOPBAANBEGELEIDER/BEMIDDELAAR - ANN FOUBERT

Vanaf 08 september 2021 zal Ann Foubert onze praktijk versterken. Zij is een succesvol loopbaanbegeleider, erkend middelaar en studiekeuzecoach.

 

Afgestudeerd aan KULeuven 1992 master in de rechten

 

Specialisaties in Coaching (erkend PCC coach) & Bemiddeling (FBC-erkend bemiddelaar in sociale, burgerlijke en handelszaken - n° 2835)

Doelgroep: werknemers, zelfstandigen, freelancers, ondernemers, vrije beroepers en studenten.

Thema’s:  worklife balance, meer energie, carrièreswitch, promotie, persoonlijke ontwikkeling, heroriëntatie, assertiviteit,  studiekeuze & conflicthantering.

Wanneer je een professioneel klankbord wil aangaande je loopbaan en/of keuzes die je wil maken, helpt Ann je met veel plezier vooruit.  Doorheen haar persoonlijke leven en carrière, zoekt ze naar mogelijkheden en ziet ze makkelijk sterktes en perspectieven. Wil je mee in beweging gaan? Neem dan contact op. ze luistert graag.

Tel: +32 (0) 473 36 19 67

e-mail: ann@empoweringpeople.be

www.empoweringpeople.be/

Van harte welkom, Ann!

8K4A2870.jpg
HAIO - Dr. KAROLINE ZHANG

Vanaf 01 oktober 2020 zal dr. Karoline Zhang onze praktijk versterken als vierde collega.

 

Karoline Zhang is afkomstig uit Edegem. Zij is als basisarts afgestudeerd aan de KULeuven sinds 2020 en zal zich vervolgens verdiepen in de specialisatie huisartsengeneeskunde. Daarnaast heeft zij het attest in de elektrocardiografie behaald. Zij doet voltijds zelfstandig consultaties en huisbezoeken en zal regelmatig overleg houden met de collega’s van de praktijk.

 

Zij koos vol enthousiasme voor de huisartsgeneeskunde met als doel in te staan voor het welzijn en de zorg van de patiënten met aandacht voor alle aspecten van het leven. Samen met de artsen van Dorpshart zal zij haar ten volste inzetten om u de beste zorg te verlenen."

 

Van harte welkom, Karoline!

BOD12589.jpg
KLINISCH PSYCHOLOGE - ENYA DEWACHTER

Enya Dewachter is afkomstig uit Ruisbroek en studeerde af als Klinisch Psycholoog aan de KU Leuven. In de praktijk biedt Enya ondersteuning en begeleiding in de vorm van gesprekstherapie voor jongeren en volwassenen die worstelen met bepaalde vragen of gebeurtenissen op verscheidene domeinen. Verder is Enya werkzaam in het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Antwerpen waar ze geïnterneerden begeleidt en ondersteunt in hun behandel- en resocialisatietraject.

Soms worden mensen in het leven serieus op de proef gesteld. We worden uitgedaagd om ons aan te passen aan bepaalde veranderingen, aan verlies, ziekte, tegenslagen, trauma enz. Dit kan ervoor zorgen dat je even de energie of zin in het leven kwijt bent. Soms wordt het ons te veel en krijg je het gevoel dat je er alleen of met je omgeving niet meer uit geraakt. In dat geval kan er samen met jou bekeken worden wat er moeilijk loopt en waar je graag aan wilt werken. Zo komen we samen tot begeleiding en zorg op maat, met als doel stap voor stap het evenwicht terug te vinden.

Tarief:

Consult (50 min): 60 euro

Dit bedrag dient aan het einde van elk gesprek betaald te worden, ofwel cash, ofwel meteen via de Bancontact app op je smartphone (via het scannen van een QR-code). Er is geen Bancontact- apparaat aanwezig.

De meeste mutualiteiten voorzien tegemoetkomingen onder de vorm van gedeeltelijke terugbetaling. Het aantal sessies, het bedrag en de voorwaarden voor terugbetaling verschillen per mutualiteit. Deze informatie kan je terugvinden op de website van de mutualiteit.

 

Contact en/of afspraken via:

Tel: +32 (0) 4 67 04 59 35

E-mail: enya.dewachter@hotmail.com

Meer informatie vind je op: https://www.vind-een-psycholoog.be/psycholoog/enya-dewachter-puurs.html

 

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op onze afspraak, gelieve Enya dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Afspraken die niet tijdig geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Van harte welkom, Enya!

8K4A2872.jpg
SECRETARIAAT - MARTINE ANDRIES

Vanaf 13 januari 2020 zal Martine Andries werkzaam zijn in onze praktijk als secretaresse. Elke werkdag tussen 08 en 12u is zij graag uw eerste aanspreekpunt. 

Martine Andries is afkomstig uit Bornem. 
Heel haar loopbaan door had ze al een  grote voorliefde voor administratie en medische zorg. Ze is dan ook erg gemotiveerd om te starten en zo haar steentje bij te dragen in de praktijk.
 

Van harte welkom, Martine!

8K4A2867-2.jpg
DIËTISTE - ELISA ZOETE

Vanaf 13 januari 2020 zal Elisa Zoete als diëtiste in onze praktijk starten.

Elisa Zoete is afkomstig uit Sint-Amands. Voeding, beweging en gezondheid hebben haar altijd geboeid en reeds op jonge leeftijd voelde ze aan dat ze hier meer mee zou doen in mijn professionele leven. Een ‘dieet’ is soms moeilijk vol te houden waardoor het zeer belangrijk is voor jou om persoonlijk advies op maat te krijgen, rekening houdend met jouw voorkeuren. Samen werken we stap per stap en leert ze jou de juiste keuzes te maken zodat dit vol te houden is op lange termijn.

Het doel is streven naar een gezond en evenwichtig eetpatroon met voldoende beweging zodat je jezelf energiek en gezond voelt.

 

Ze behaalde haar diploma ‘Voeding en Dieetkunde” aan de hogeschool te Leuven. Dit diploma laat haar ook toe om professionele workshops te geven omtrent voeding en gezondheid. 

Je kan bij haar langskomen voor “Sportvoedingsadvies op maat en Sportdiëtiek”. Een extra opleiding die ze heeft gevolgd aan de Erasmus Hogeschool te Brussel.

In het Universitair ziekenhuis van Brussel, te Jette, is ze werkzaam als diëtiste op de afdeling oncologie en in het kinderziekenhuis. Bij dit laatste is ze vooral gespecialiseerd in gastro-intestinale problemen, overgewicht, obesitas en eetstoornissen (anorexia nervosa, boulimia nervosa,..). Alsook werkt ze als zelfstandige diëtiste in de groepspraktijk De Remise gelegen te Bornem.

Waarmee kan ze jou helpen?

- Gezonde voeding
- Overgewicht en obesitas
- Ondergewicht

- Anorexia Nervosa / Boulimia Nervosa

- Sport
- Hart- en vaatziekten

- Slokdarm-, maag- en darmaandoeningen

- Diabetes type 2 en zwangerschapsdiabetes

- Allergieën en voedselintoleranties
- Kinderen en adolescenten

- Vegetarisme en veganisme

- Zwangerschap en lactatie


Door twee maanden in Afrika gewoond te hebben en 1 maand in Thailand, heeft ze eveneens een goed inzicht in voeding en voedingsgewoonten uit verschillende culturen. Consultaties en workshops kunnen gebeuren in het Nederlands, Frans en Engels.

Tarieven

1ste consult (50-60 min): 50 euro

2de consult (30-40 min): 30 euro

3de consult (25-30 min): 25 euro

Tegemoetkomingen zijn eventueel voorzien afhankelijk van bij welke mutualiteit je bent aangesloten. Deze informatie kan je terugvinden op de website van de mutualiteit. Elisa is een erkende diëtiste door het RIZIV en is ook lid van de Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten (VBVD).

Contact en/of afspraken via

Tel: +32 (0) 472 34 06 32

E-mail: dietiste@elisazoete.be

 www.elisazoete.be


Afspraak maken kan via email. Gelieve mij minstens 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak niet kunt nakomen, dit om andere mensen verder te kunnen helpen. Alle andere, niet-tijdige annulaties kunnen in rekening gebracht worden.

Van harte welkom, Elisa!

8K4A2873.jpg